Odsherreds Børne & Ungdomsfilmklub  
Forside   Tilmelding - Programmer   Kontakt   Mangler du kvittering/medlemskort!   Handelsbetingelser   www.dabufbio.dk
 
 

Indkøbs kurv

OrderID: 0

Program DKK Antal I alt
Total til betaling (ekskl. betalingskort gebyr)DKK0,00


Programmer: 2017-2018
Vælg program for at se programdetaljer.

Natmaraton Natmaraton 2017-2018 (TILMELDING LUKKET)

DKK 200,00
Natmaraton

Fredag 23/2-2018 22:45 Vig bio Sal uden numre, 152

Filmmaraton i Vig Biograf - SE 4 FILM I TRÆK

FREDAG 23/2 - KL. 22.45- 07.15

for 8. 9. 10. klasse og gymnasiet.

 

Så er vi klar til at invitere jer på en nat fyldt med nye, uhyggelige, skræmmende og sjove film samt en PREMIERE FILM. Så glæd jer!

Vi er i år glade for at kunne vise Maze runner 3 😊

Alt i alt er der her tale om et 7,5 timers langt bio-maraton. Kom i god tid og køb guf og få dig installeret i biografen, hvis du har lyst, kan du medbringe sovepose/dyne og pude. Dørene åbner 22.15 og første film starter kl. 22.45, vi forventer at være færdige næste morgen ca. ved 07.15-tiden

Der vil blive serveret pizza og lasagne fra Vig bio café mellem 2. og 3. film. Desuden kan der købes sodavand, slik og andet godt i kiosken før alle filmene.

Pris:  Kr. 200,-  pr. person.

Tilmelding foregår på - www.dabufbio.dk/odsherred - tilmeld dig og betal over nettet. Du skal oplyse dine forældres telefon/mobil, når du tilmelder dig. 

Vi har jo efterhånden nogle traditioner på denne årlige maratonnat, og dem skal vi naturligvis ikke snydes for i år.

Vi spiller bio-bingo, vi har filmquizz, med mulighed for at vinde bio-billetter, og så skal den bedst repræsenterede skole naturligvis kåres som altid.

Vi glæder os igen til en super (u)hyggelig nat i biografen.

 

Spørgsmål vedr. maraton kontakt: Dorte 51672419 / Tobias  21688455

Hilsen fra Maraton gruppen: Tobias, Randi, og Dorte

 

Du kan gå ind på WWW.SCOPE.DK  og se trailers på alle filmene.

VI SES I BIOGRAFEN :)Længde 1 min.

Pitch perfect

Fredag 23/2-2018 22:46 Vig bio Sal uden numre, 152

Beca starter på Barden University uden de store ambitioner, udover drømmen om at blive DJ. Men så bliver hun rekrutteret til skolens a capella-gruppe for piger, og der finder hun skjulte talenter frem. Koret får med Becas indtræden udbygget deres repertoire og får fornyet energi. Og tiden er nu inde til at udfordre deres mandlige sidestykke i en sangkonkurrence. 

 


Længde 112 min.

Maze runner 3

Fredag 23/2-2018 22:47 Vig bio Sal uden numre, 152

Thomas sætter det sidste ind for at finde en kur mod den altødelæggende sygdom, der forvandler mennesker til zombie-lignende væsner. Samtidig forsøger WICKED at give Thomas og de tilbageværende lysboere deres hukommelse tilbage som led i jagten på dødskuren.

 


Længde 140 min.

Blair witch

Fredag 23/2-2018 22:50 Vig bio Sal uden numre, 152

En gruppe bestående af fire studerende og to lokale, tager ind i det enorme skovområde Black Hills i Maryland. 22 år tidligere forsvandt en af de studerende, James Donahues søster i skoven, og siden er et mystisk videobånd dukket op, der afslører, hvad der ledte op til hændelsen. Sagen er dybt foruroligende og måske knyttet til legenden om den overnaturlige Blair Witch. Snart begynder mærkelige ting at ske omkring dem, og alt tyder på, at heksen findes i virkeligheden.

 


Længde 89 min.

The girl with all the gifts

Fredag 23/2-2018 23:30 Vig bio Sal uden numre, 152

Som følge af en ukendt virus, er nu størstedelen af menneskeheden blevet forvandlet til blodtørstige rovdyr, og de få personer der ikke er ramt af smitten, gemmer sig på et militærkompleks, hvor forskerne forsøger at finde en vaccine. Måske svaret skal findes hos en række børn, der udviser begyndende monstertræk, men som endnu kan kontrolleres... sådan da. Efter et angreb på komplekset sendes lærerinden Helen, lægen Caroline og soldaten Eddie på flugt sammen med en lille pige, som måske er nøglen til menneskets frelse.Længde 111 min.

Ældstemaraton Ældstemaraton 2017-2018 (TILMELDING LUKKET)

DKK 125,00
Ældstemaraton 2017

Lørdag 3/2-2018 09:30 Vig bio Sal uden numre, 152
 

 

Ældstemaraton – endelig tilbage😊

Lørdag den 3. februar inviterer Odsherred Børne- & Ungdomsfilmklub til en fantastisk biograftur for alle i 6., 7., 8. og 9. klasse.

Det skal du da klart være med til.

Vi viser 3 film i træk, kun afbrudt at sjov, ballade, konkurrencer og frokost.

De film vi skal se er:

Nerve, The fits og Ghostbusters

Hyggen begynder i Vig Bio klokken 9:30 og slutter ca. 16.00. 

Har du lyst til en sjov dag med vennerne, så skynd dig at tilmelde dig på vores hjemmeside, så du er sikker på at få en plads.

Tilmeld dig på:

www.dabufbio.dk/odsherred

Det koster 125 kroner at være med.

Mange bio - hilsner fra Odsherreds Børne- & Ungdomsfilmklub

Har du spørgsmål kontakt: Tobias 21688455 eller Randi 53293335

Der kommer ikke medlemskort ud, når du er tilmeldt - du skal bare møde op på dagen.

 

 Længde 330 min.

The Fits

Lørdag 3/2-2018 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

I denne film følger vi den 11-årige drengepige Toni, der bruger det meste af sin fritid på at boksetræne sammen med sin storebror. Motionscenteret har også et dansehold for piger, og hun fascineres hurtigt af deres dansetrin og sammenhold. Toni forsøger at blive en del af gruppen, men da mystiske udbrud af besvimelser – de såkaldte "fits" - opstår, begynder hun at tvivle på, om hun overhovedet vil være med i kliken. Længde 72 min.

Ghostbusters

Lørdag 3/2-2018 14:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Efter adskillige observationer af spøgelser på Manhattan i New York, må de to forskere Abby Yates og Erin Gilbert slå sig sammen med den excentriske ingeniør Jillian Holtzman for at finde grunden. Og de begynder at lede og udvikle udstyr. I mellemtiden ser billetkontrolløren Patty Tolan endnu et genfærd og kontakter gruppen for at hjælpe dem i kampen mod spøgelserne, og så er den store spøgelsesjagt i gang i New York.Længde 116 min.

Nerve

Lørdag 3/2-2018 14:50 Vig bio Sal uden numre, 152

Den flittige high school pige Vee Delmonico har fået nok af bare at være tilskuer til livet. Da Vee føler sig presset af sine venne til at begynde at spille det populære online-spil Verne, beslutter hun sig for at oprette en spillerprofil og tage imod én udfordring, i det spil der virker som lidt harmløs og sjov. Men Vee bliver hurtigt grebet af spillet og præmierne, der næsten virker som skræddersyet til hende. Hendes holdkammerat Ian spiller med i de gradvist mere risikable udfordringer, men i finalen spiller de med livet som indsats.Længde 96 min.

Mini - børnehave Lørdag kl 1200 2017-2018 (TILMELDING LUKKET)

DKK 100,00
4 små film 2017/2018

Lørdag 23/9-2017 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Film 1:
Fanny Farveløs

Fanny synes, at det er en rigtig dum dag. En rigtig grå-gammel-leverpostej-karklud-januar-mandag-morgen. Fanny synes det ville være rarere at blive hjemme under dynen, så hun spiller syg, og mor hopper på den. Men mor skal på arbejde, så Fanny skal passes af dagsygeplejersken fru Helger. Øv tænker Fanny – men så sker der et mirakel.

Film 2:
Josefines bondegård – kaninerne
Kaninerne har født små nuttede unger, og det er Josefines opgave at passe på dem. Samtidig har de har fået alt for mange store kaniner på gården, og Josefine skal hjælpe sin far med slagte én af dem, så familien kan spise den til aftensmad. Og så skal Josefine starte i 1. Klasse.

Film 3:
Lille far

Marie er 7 år. Hun skal være hos sin far i weekenden. På vej gennem byen møder far hele tiden nogen, han skal snakke med. Marie venter pænt. Men da Marie møder en pige, hun gerne vil lege med, så gider far ikke vente, han vil hjem. Marie bliver vred på far, men hvordan er det lige man skal skælde ud?

Film 4:
Sallys historier – Min onkel og min onkels nye hund

Onkel tuller rundt alene og keder sig. En dag anskaffer han sig en hund. Onkel har købt hundekurv, hundehalsbånd og en skål til hundemaden. Men den nye hund har nogle ganske andre vaner end andre hunde og er ikke rigtig interesseret i de ting, som Onkel har købt til den.Længde 57 min.

Den lille grå traktor Fergie

Lørdag 28/10-2017 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Gustav skal på ferie på landet med sin familie, men han glæder sig ikke, han vil hellere blive hjemme. Gustav finder hurtigt ud af at livet på landet faktisk er sjovt. Han bliver venner med pigen Grynet og geden Houdini og så er der jo lige grå traktor Fergie. En af de helt store dage i ferien bliver, da de alle sammen skal til Bondemarked og deltage i konkurrencer.Længde 78 min.

Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde

Lørdag 25/11-2017 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Den søde kat Findus glæder sig til jul og for at være sikker på, at det bliver den bedste jul nogensinde, har han lavet en meget lang huskeseddel. Dette år sner det desværre mere end det plejer, så det kniber med at få handlet ind og hentet juletræ til tiden. Om de når det hele til juleaften vil jeg ikke afsløre her. Det må I selv komme i filmklubben og se til jul.Længde 83 min.

Dyrene i Hakkebakkeskoven

Lørdag 13/1-2018 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Der sker mange ting i Hakkebakkeskoven og alle er glade. Eller næsten glade for der er jo ham bøllen Mikkel Ræv, som driller de andre og der er jo også ham Peter Pindsvin, som også er slem til at drille. Den gode Bamsefar samler alle skovens dyr for at blive enige om hvordan de alle sammen skal opføre sig. Nu skulle alt være godt, men Mikkel Røv kommer lige til at stjæle lidt fra bondemanden, som fanger Bamsefars søn og nu bliver skovens dyr nødt til at hjælpe hinanden for at få Bamsefars søn tilbage.Længde 75 min.

Smølferne – den hemmelige landsby

Lørdag 10/3-2018 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Smølferne bor i deres dejlige og fredelige lille smølfelandsby, som de altid har gjort. En dag tager Smølfine og tre af hendes venner ud for at se om de kan finde Den hemmelige landsby. De kommer på en sjov og også spændende tur, som blandt andet går gennem den Forbudte Skov, hvor der er mange magiske skabninger. Den onde troldmand Gargamel vil også gerne finde den Hemmelige landsby, så de søde små smølfer må skynde sig.Længde 89 min.

Mini - børnehave Søndag kl 0930 2017-2018 (TILMELDING LUKKET)

DKK 100,00
4 små film 2017/2018

Søndag 24/9-2017 09:30 Vig bio Sal uden numre, 152

Film 1:
Fanny Farveløs

Fanny synes, at det er en rigtig dum dag. En rigtig grå-gammel-leverpostej-karklud-januar-mandag-morgen. Fanny synes det ville være rarere at blive hjemme under dynen, så hun spiller syg, og mor hopper på den. Men mor skal på arbejde, så Fanny skal passes af dagsygeplejersken fru Helger. Øv tænker Fanny – men så sker der et mirakel.

Film 2:
Josefines bondegård – kaninerne
Kaninerne har født små nuttede unger, og det er Josefines opgave at passe på dem. Samtidig har de har fået alt for mange store kaniner på gården, og Josefine skal hjælpe sin far med slagte én af dem, så familien kan spise den til aftensmad. Og så skal Josefine starte i 1. Klasse.

Film 3:
Lille far

Marie er 7 år. Hun skal være hos sin far i weekenden. På vej gennem byen møder far hele tiden nogen, han skal snakke med. Marie venter pænt. Men da Marie møder en pige, hun gerne vil lege med, så gider far ikke vente, han vil hjem. Marie bliver vred på far, men hvordan er det lige man skal skælde ud?

Film 4:
Sallys historier – Min onkel og min onkels nye hund

Onkel tuller rundt alene og keder sig. En dag anskaffer han sig en hund. Onkel har købt hundekurv, hundehalsbånd og en skål til hundemaden. Men den nye hund har nogle ganske andre vaner end andre hunde og er ikke rigtig interesseret i de ting, som Onkel har købt til den.Længde 57 min.

Den lille grå traktor Fergie

Søndag 29/10-2017 09:30 Vig bio Sal uden numre, 152

Gustav skal på ferie på landet med sin familie, men han glæder sig ikke, han vil hellere blive hjemme. Gustav finder hurtigt ud af at livet på landet faktisk er sjovt. Han bliver venner med pigen Grynet og geden Houdini og så er der jo lige grå traktor Fergie. En af de helt store dage i ferien bliver, da de alle sammen skal til Bondemarked og deltage i konkurrencer.Længde 78 min.

Peddersen og Findus: Den bedste jul nogensinde

Søndag 26/11-2017 09:30 Vig bio Sal uden numre, 152

Den søde kat Findus glæder sig til jul og for at være sikker på, at det bliver den bedste jul nogensinde, har han lavet en meget lang huskeseddel. Dette år sner det desværre mere end det plejer, så det kniber med at få handlet ind og hentet juletræ til tiden. Om de når det hele til juleaften vil jeg ikke afsløre her. Det må I selv komme i filmklubben og se til jul.Længde 83 min.

Dyrene i Hakkebakkeskoven

Søndag 14/1-2018 09:30 Vig bio Sal uden numre, 152

Der sker mange ting i Hakkebakkeskoven og alle er glade. Eller næsten glade for der er jo ham bøllen Mikkel Ræv, som driller de andre og der er jo også ham Peter Pindsvin, som også er slem til at drille. Den gode Bamsefar samler alle skovens dyr for at blive enige om hvordan de alle sammen skal opføre sig. Nu skulle alt være godt, men Mikkel Røv kommer lige til at stjæle lidt fra bondemanden, som fanger Bamsefars søn og nu bliver skovens dyr nødt til at hjælpe hinanden for at få Bamsefars søn tilbage.Længde 75 min.

Smølferne – den hemmelige landsby

Søndag 11/3-2018 09:30 Vig bio Sal uden numre, 152

Smølferne bor i deres dejlige og fredelige lille smølfelandsby, som de altid har gjort. En dag tager Smølfine og tre af hendes venner ud for at se om de kan finde Den hemmelige landsby. De kommer på en sjov og også spændende tur, som blandt andet går gennem den Forbudte Skov, hvor der er mange magiske skabninger. Den onde troldmand Gargamel vil også gerne finde den Hemmelige landsby, så de søde små smølfer må skynde sig.Længde 89 min.

Yngste 0 - 2 kl. Lørdag kl 1200 2017-2018 (TILMELDING LUKKET)

DKK 100,00
Vaiana

Lørdag 7/10-2017 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Den helt anderledes Disneyprinsesse, Vaiana fra Monotui, bor sammen med sin familie på en ø i Stillehavet. Her er smukt og dejligt, og alt hvad de skal bruge, har de  i form at fisk og friske frugter. Vaiana elsker havet og længes efter at krydse revet og sejle ud på havet. Der er bare lige det, at det er strengt forbudt at sejle forbi revet.
Da der opstår problemer på øen, tager Vaiana ud for at finde frem til en halvguden Maui for at redde sin ø og dets folk. Hun bliver nødt til at trodse sin fars strenge forbud og sejler ud på den anden side af revet. Filmen er for alle, der kan lide eventyr og god musik.Længde 113 min.

Den magiske juleæske

Lørdag 11/11-2017 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Julius er 8 år, han bor på et børnehjem og han elsker julen – rigtig meget. Han har lavet en juleæske med et flot julelandskab i. Der er både engle, julebukke og en marcipangris i æsken. Bøllerne Gregers og Piv bor desværre også på børnehjemmet, og en dag hvor de driller Julius med, at julemanden slet ikke findes, flygter han over i skuret, hvor juleæsken er. Her sker der noget fantastisk, og han bliver på magisk vis trukket ind i juleæsken, og pludselig skal Julius til at kæmpe med den julefjendske gedebukkemand Kampus for at redde julen.Længde 81 min.

Kæledyrenes hemmelige liv

Lørdag 6/1-2018 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Hvad foregår der egentlig derhjemme med alle de kæledyr, der bliver forladt om morgenen, når deres ejere er taget af sted på arbejde? Ligger de blot og sover hele dagen, eller sker der andre og måske mere spændende ting end det? Vi møder den lille søde terrier, Max, der hver dag trofast venter på, at hans elskede Katie kommer hjem fra jobbet. Men en dag Katie kommer hjem fra arbejde har hun taget det store gadekryds Duke med. Duke er alt andet end hvad Max er i opførelse, og snart skal det vise sig, om de to hunde kan være alene hjemme sammen, og om der pludselig bliver vendt op og ned på den faste rutine, som Max holder så meget af.Længde 87 min.

Syng

Lørdag 27/1-2018 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

En helt vidunderligt sjov og sød animationsfilm med talentfulde dyr, der går på scenen for at vinde konkurrencen om en karriere på det lille gamle teater. Det er koalabjørnen Buster, der ejer teateret, og han holder konkurrencen for at få penge til sit elskede teater. Der kommer mange forskellige deltagere, og vi skal blandt andre møde den selvoptaget mus Mike, den udmattede grisemor Rosita og punk-pindsvinet Ash. Men i stedet for at konkurrere får historien en drejning, hvor dyrene i stedet må kæmpe for at bevare teatret. Filmen er fyldt med sjove små detaljer og de allerbedste hitsange, man kan synge med på.Længde 108 min.

Peter og dragen Elliot

Lørdag 3/3-2018 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

I et forsøg på at undvige en hjort kommer drengen Peter og hans forældre ud for en ulykke, hvor Peter er den eneste der overlever. Og med ét står han alene i en skov kun 5 år gammel.
En dag dukker Peter – nu som 11-årige - op på et hospital, fordi han ved et uheld er slået bevidstløs, og nogle skovhuggere har fundet ham. Her påstår han, at han bor i skoven sammen med en enorm stor og grøn drage, der hedder Elliott. Nu er det op til skovfogeden Grace og unge Natalie, at undersøge hvor Peter kommer fra, hvor han hører hjemme, og hvor sand historien om dragen i virkeligheden er.Længde 130 min.

Yngste 0 - 2 kl. Søndag kl 0930 2017-2018 (TILMELDING LUKKET)

DKK 100,00
Vaiana

Søndag 8/10-2017 09:30 Vig bio Sal uden numre, 152

Den helt anderledes Disneyprinsesse, Vaiana fra Monotui, bor sammen med sin familie på en ø i Stillehavet. Her er smukt og dejligt, og alt hvad de skal bruge, har de  i form at fisk og friske frugter. Vaiana elsker havet og længes efter at krydse revet og sejle ud på havet. Der er bare lige det, at det er strengt forbudt at sejle forbi revet.
Da der opstår problemer på øen, tager Vaiana ud for at finde frem til en halvguden Maui for at redde sin ø og dets folk. Hun bliver nødt til at trodse sin fars strenge forbud og sejler ud på den anden side af revet. Filmen er for alle, der kan lide eventyr og god musik.Længde 113 min.

Den magiske juleæske

Søndag 12/11-2017 09:30 Vig bio Sal uden numre, 152

Julius er 8 år, han bor på et børnehjem og han elsker julen – rigtig meget. Han har lavet en juleæske med et flot julelandskab i. Der er både engle, julebukke og en marcipangris i æsken. Bøllerne Gregers og Piv bor desværre også på børnehjemmet, og en dag hvor de driller Julius med, at julemanden slet ikke findes, flygter han over i skuret, hvor juleæsken er. Her sker der noget fantastisk, og han bliver på magisk vis trukket ind i juleæsken, og pludselig skal Julius til at kæmpe med den julefjendske gedebukkemand Kampus for at redde julen.Længde 81 min.

Kæledyrenes hemmelige liv

Søndag 7/1-2018 09:30 Vig bio Sal uden numre, 152

Hvad foregår der egentlig derhjemme med alle de kæledyr, der bliver forladt om morgenen, når deres ejere er taget af sted på arbejde? Ligger de blot og sover hele dagen, eller sker der andre og måske mere spændende ting end det? Vi møder den lille søde terrier, Max, der hver dag trofast venter på, at hans elskede Katie kommer hjem fra jobbet. Men en dag Katie kommer hjem fra arbejde har hun taget det store gadekryds Duke med. Duke er alt andet end hvad Max er i opførelse, og snart skal det vise sig, om de to hunde kan være alene hjemme sammen, og om der pludselig bliver vendt op og ned på den faste rutine, som Max holder så meget af.Længde 87 min.

Syng

Søndag 28/1-2018 09:30 Vig bio Sal uden numre, 152

En helt vidunderligt sjov og sød animationsfilm med talentfulde dyr, der går på scenen for at vinde konkurrencen om en karriere på det lille gamle teater. Det er koalabjørnen Buster, der ejer teateret, og han holder konkurrencen for at få penge til sit elskede teater. Der kommer mange forskellige deltagere, og vi skal blandt andre møde den selvoptaget mus Mike, den udmattede grisemor Rosita og punk-pindsvinet Ash. Men i stedet for at konkurrere får historien en drejning, hvor dyrene i stedet må kæmpe for at bevare teatret. Filmen er fyldt med sjove små detaljer og de allerbedste hitsange, man kan synge med på.Længde 108 min.

Peter og dragen Elliot

Søndag 4/3-2018 09:30 Vig bio Sal uden numre, 152

I et forsøg på at undvige en hjort kommer drengen Peter og hans forældre ud for en ulykke, hvor Peter er den eneste der overlever. Og med ét står han alene i en skov kun 5 år gammel.
En dag dukker Peter – nu som 11-årige - op på et hospital, fordi han ved et uheld er slået bevidstløs, og nogle skovhuggere har fundet ham. Her påstår han, at han bor i skoven sammen med en enorm stor og grøn drage, der hedder Elliott. Nu er det op til skovfogeden Grace og unge Natalie, at undersøge hvor Peter kommer fra, hvor han hører hjemme, og hvor sand historien om dragen i virkeligheden er.Længde 130 min.

Yngste 0 - 2 kl. Søndag kl 1200 2017-2018 (TILMELDING LUKKET)

DKK 100,00
Vaiana

Søndag 8/10-2017 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Den helt anderledes Disneyprinsesse, Vaiana fra Monotui, bor sammen med sin familie på en ø i Stillehavet. Her er smukt og dejligt, og alt hvad de skal bruge, har de  i form at fisk og friske frugter. Vaiana elsker havet og længes efter at krydse revet og sejle ud på havet. Der er bare lige det, at det er strengt forbudt at sejle forbi revet.
Da der opstår problemer på øen, tager Vaiana ud for at finde frem til en halvguden Maui for at redde sin ø og dets folk. Hun bliver nødt til at trodse sin fars strenge forbud og sejler ud på den anden side af revet. Filmen er for alle, der kan lide eventyr og god musik.Længde 113 min.

Den magiske juleæske

Søndag 12/11-2017 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Julius er 8 år, han bor på et børnehjem og han elsker julen – rigtig meget. Han har lavet en juleæske med et flot julelandskab i. Der er både engle, julebukke og en marcipangris i æsken. Bøllerne Gregers og Piv bor desværre også på børnehjemmet, og en dag hvor de driller Julius med, at julemanden slet ikke findes, flygter han over i skuret, hvor juleæsken er. Her sker der noget fantastisk, og han bliver på magisk vis trukket ind i juleæsken, og pludselig skal Julius til at kæmpe med den julefjendske gedebukkemand Kampus for at redde julen.Længde 81 min.

Kæledyrenes hemmelige liv

Søndag 7/1-2018 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Hvad foregår der egentlig derhjemme med alle de kæledyr, der bliver forladt om morgenen, når deres ejere er taget af sted på arbejde? Ligger de blot og sover hele dagen, eller sker der andre og måske mere spændende ting end det? Vi møder den lille søde terrier, Max, der hver dag trofast venter på, at hans elskede Katie kommer hjem fra jobbet. Men en dag Katie kommer hjem fra arbejde har hun taget det store gadekryds Duke med. Duke er alt andet end hvad Max er i opførelse, og snart skal det vise sig, om de to hunde kan være alene hjemme sammen, og om der pludselig bliver vendt op og ned på den faste rutine, som Max holder så meget af.Længde 87 min.

Syng

Søndag 28/1-2018 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

En helt vidunderligt sjov og sød animationsfilm med talentfulde dyr, der går på scenen for at vinde konkurrencen om en karriere på det lille gamle teater. Det er koalabjørnen Buster, der ejer teateret, og han holder konkurrencen for at få penge til sit elskede teater. Der kommer mange forskellige deltagere, og vi skal blandt andre møde den selvoptaget mus Mike, den udmattede grisemor Rosita og punk-pindsvinet Ash. Men i stedet for at konkurrere får historien en drejning, hvor dyrene i stedet må kæmpe for at bevare teatret. Filmen er fyldt med sjove små detaljer og de allerbedste hitsange, man kan synge med på.Længde 108 min.

Peter og dragen Elliot

Søndag 4/3-2018 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

I et forsøg på at undvige en hjort kommer drengen Peter og hans forældre ud for en ulykke, hvor Peter er den eneste der overlever. Og med ét står han alene i en skov kun 5 år gammel.
En dag dukker Peter – nu som 11-årige - op på et hospital, fordi han ved et uheld er slået bevidstløs, og nogle skovhuggere har fundet ham. Her påstår han, at han bor i skoven sammen med en enorm stor og grøn drage, der hedder Elliott. Nu er det op til skovfogeden Grace og unge Natalie, at undersøge hvor Peter kommer fra, hvor han hører hjemme, og hvor sand historien om dragen i virkeligheden er.Længde 130 min.

Mellemste 3 - 5 kl. Lørdag kl 1200 2017-2018 (TILMELDING LUKKET)

DKK 100,00
Iqbal og superchippen

Lørdag 30/9-2017 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Skurkene, Æselmand og Svinet, har fundet olie under jorden på Nørrebro. Det betyder at de skal have beboerne på Blågårdsgade smidt ud, så de kan få fat i olien og blive milliardærer. Skurkene har fået borgmesteren med på deres side, så det ser sort ud for Blågårdsgade. Iqbal og hans venner bor netop der, og hvis vi kender dem ret, så har de tænkt sig at kæmpe for at forsvare deres gade. Heldigvis har de et hemmeligt våben, den magiske superchip. Nørrebros fremtid står på spil, banditterne må ikke vinde! Filmen er for alle, der elsker at grine, især banditterne er sjove i denne film.Længde 84 min.

Mit liv som Squash

Lørdag 4/11-2017 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Drengen Ikaros, kaldet Squash, ender efter sin mors død på børnehjemmet ’Springvandet’, hvor han møder en gruppe børn, der på mange forskellige måder har haft en hård opvækst. Børnene på hjemmet føler sig alle forladt på hver deres måde, og de knytter efterhånden nære bånd; særligt da pigen Camille flytter ind, lærer Squash om det udbrydelige barnevenskab. Men Camilles frygtelige moster vil have hende hjem til sig fra børnehjemmet, blot så hun kan hæve plejelønnen…
En hjertevarm, barsk og også gribende film om længslen efter at høre til og om at danne de tætte venskabsbånd mellem børn.
Filmen blev nomineret til både en Oscar og en Golden Globe  i kategorien "Bedste animationsfilm".Længde 66 min.

Kubo – den modige samurai

Lørdag 20/1-2018 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Hver morgen står Kubo op og laver mad til sin mor, som så sætter sig i solen foran hulen, hvor de bor. Så tager han ind til landsbyen, hvor han tjener nogle skillinger på at fortælle sine magiske historier om samuraier og monstre og heltegerninger. Og hver aften inden mørkets frembrud er han tilbage i hulen, hvor hans mor fortæller om hans far – samuraien, der forsøgte at overvinde Månekongen. Men en aften når Kubo ikke i ly i hulen inden mørkets frembrud. Og så viser historierne sig at være sande…Længde 101 min.

Skønheden og udyret

Lørdag 24/2-2018 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Belle er ikke som de andre unge piger i landsbyen. Hun bor sammen med sin far, der er opfinder og hun kan i modsætning til de andre i byen lide at læse bøger. En dag kommer hendes elskede far i vanskeligheder, og Belle drager ud for at hjælpe ham. Det fører hende ind på et forheksede slot, hvor udyret bor, og hun bliver taget til fange i stedet for hendes far. Belle er nu tvunget til at  være sammen med udyret. Det er svært, men hun får hjælp af et levende ur, en lysestage og en tepotte og stemningen bliver bedre – heldigvis, for udyret skal have hjælp til at hæve en forbandelses. Lykkes det ikke, vil han snart dø. Vær klar til både at grine og græde, når du ser denne film.Længde 129 min.

Grusomme mig 3

Lørdag 17/3-2018 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Endnu engang skal vi møde Gru, hans tre dejlige adoptivdøtre, Lucy og de nuttede gule håndlangere – minions. Superskurken Gru skal op imod sin hidtil sværeste modstander i skikkelse af den tidligere barnestjerne Balthazar Bratt, som er besat af den karakter han spillede i 1980'erne.
Samtidig skal Gru også møde sin ukendte, charmerende, lalleglade og meget succesfulde tvillingebror Dru. Han ønsker at lave et sidste stort kup, men ikke alene....
Meget står på spil for ham....så vil Gru kunne klare det?Længde 96 min.

Mellemste 3 - 5 kl. Søndag kl 0930 2017-2018 (TILMELDING LUKKET)

DKK 100,00
Iqbal og superchippen

Søndag 1/10-2017 09:30 Vig bio Sal uden numre, 152

Skurkene, Æselmand og Svinet, har fundet olie under jorden på Nørrebro. Det betyder at de skal have beboerne på Blågårdsgade smidt ud, så de kan få fat i olien og blive milliardærer. Skurkene har fået borgmesteren med på deres side, så det ser sort ud for Blågårdsgade. Iqbal og hans venner bor netop der, og hvis vi kender dem ret, så har de tænkt sig at kæmpe for at forsvare deres gade. Heldigvis har de et hemmeligt våben, den magiske superchip. Nørrebros fremtid står på spil, banditterne må ikke vinde! Filmen er for alle, der elsker at grine, især banditterne er sjove i denne film.Længde 84 min.

Mit liv som Squash

Søndag 5/11-2017 09:30 Vig bio Sal uden numre, 152

Drengen Ikaros, kaldet Squash, ender efter sin mors død på børnehjemmet ’Springvandet’, hvor han møder en gruppe børn, der på mange forskellige måder har haft en hård opvækst. Børnene på hjemmet føler sig alle forladt på hver deres måde, og de knytter efterhånden nære bånd; særligt da pigen Camille flytter ind, lærer Squash om det udbrydelige barnevenskab. Men Camilles frygtelige moster vil have hende hjem til sig fra børnehjemmet, blot så hun kan hæve plejelønnen…
En hjertevarm, barsk og også gribende film om længslen efter at høre til og om at danne de tætte venskabsbånd mellem børn.
Filmen blev nomineret til både en Oscar og en Golden Globe  i kategorien "Bedste animationsfilm".Længde 66 min.

Kubo – den modige samurai

Søndag 21/1-2018 09:30 Vig bio Sal uden numre, 152

Hver morgen står Kubo op og laver mad til sin mor, som så sætter sig i solen foran hulen, hvor de bor. Så tager han ind til landsbyen, hvor han tjener nogle skillinger på at fortælle sine magiske historier om samuraier og monstre og heltegerninger. Og hver aften inden mørkets frembrud er han tilbage i hulen, hvor hans mor fortæller om hans far – samuraien, der forsøgte at overvinde Månekongen. Men en aften når Kubo ikke i ly i hulen inden mørkets frembrud. Og så viser historierne sig at være sande…Længde 101 min.

Skønheden og udyret

Søndag 25/2-2018 09:30 Vig bio Sal uden numre, 152

Belle er ikke som de andre unge piger i landsbyen. Hun bor sammen med sin far, der er opfinder og hun kan i modsætning til de andre i byen lide at læse bøger. En dag kommer hendes elskede far i vanskeligheder, og Belle drager ud for at hjælpe ham. Det fører hende ind på et forheksede slot, hvor udyret bor, og hun bliver taget til fange i stedet for hendes far. Belle er nu tvunget til at  være sammen med udyret. Det er svært, men hun får hjælp af et levende ur, en lysestage og en tepotte og stemningen bliver bedre – heldigvis, for udyret skal have hjælp til at hæve en forbandelses. Lykkes det ikke, vil han snart dø. Vær klar til både at grine og græde, når du ser denne film.Længde 129 min.

Grusomme mig 3

Søndag 18/3-2018 09:30 Vig bio Sal uden numre, 152

Endnu engang skal vi møde Gru, hans tre dejlige adoptivdøtre, Lucy og de nuttede gule håndlangere – minions. Superskurken Gru skal op imod sin hidtil sværeste modstander i skikkelse af den tidligere barnestjerne Balthazar Bratt, som er besat af den karakter han spillede i 1980'erne.
Samtidig skal Gru også møde sin ukendte, charmerende, lalleglade og meget succesfulde tvillingebror Dru. Han ønsker at lave et sidste stort kup, men ikke alene....
Meget står på spil for ham....så vil Gru kunne klare det?Længde 96 min.

Mellemste 3 - 5 kl. Søndag kl 1200 2017-2018 (TILMELDING LUKKET)

DKK 100,00
Iqbal og superchippen

Søndag 1/10-2017 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Skurkene, Æselmand og Svinet, har fundet olie under jorden på Nørrebro. Det betyder at de skal have beboerne på Blågårdsgade smidt ud, så de kan få fat i olien og blive milliardærer. Skurkene har fået borgmesteren med på deres side, så det ser sort ud for Blågårdsgade. Iqbal og hans venner bor netop der, og hvis vi kender dem ret, så har de tænkt sig at kæmpe for at forsvare deres gade. Heldigvis har de et hemmeligt våben, den magiske superchip. Nørrebros fremtid står på spil, banditterne må ikke vinde! Filmen er for alle, der elsker at grine, især banditterne er sjove i denne film.Længde 84 min.

Mit liv som Squash

Søndag 5/11-2017 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Drengen Ikaros, kaldet Squash, ender efter sin mors død på børnehjemmet ’Springvandet’, hvor han møder en gruppe børn, der på mange forskellige måder har haft en hård opvækst. Børnene på hjemmet føler sig alle forladt på hver deres måde, og de knytter efterhånden nære bånd; særligt da pigen Camille flytter ind, lærer Squash om det udbrydelige barnevenskab. Men Camilles frygtelige moster vil have hende hjem til sig fra børnehjemmet, blot så hun kan hæve plejelønnen…
En hjertevarm, barsk og også gribende film om længslen efter at høre til og om at danne de tætte venskabsbånd mellem børn.
Filmen blev nomineret til både en Oscar og en Golden Globe  i kategorien "Bedste animationsfilm".Længde 66 min.

Kubo – den modige samurai

Søndag 21/1-2018 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Hver morgen står Kubo op og laver mad til sin mor, som så sætter sig i solen foran hulen, hvor de bor. Så tager han ind til landsbyen, hvor han tjener nogle skillinger på at fortælle sine magiske historier om samuraier og monstre og heltegerninger. Og hver aften inden mørkets frembrud er han tilbage i hulen, hvor hans mor fortæller om hans far – samuraien, der forsøgte at overvinde Månekongen. Men en aften når Kubo ikke i ly i hulen inden mørkets frembrud. Og så viser historierne sig at være sande…Længde 101 min.

Skønheden og udyret

Søndag 25/2-2018 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Belle er ikke som de andre unge piger i landsbyen. Hun bor sammen med sin far, der er opfinder og hun kan i modsætning til de andre i byen lide at læse bøger. En dag kommer hendes elskede far i vanskeligheder, og Belle drager ud for at hjælpe ham. Det fører hende ind på et forheksede slot, hvor udyret bor, og hun bliver taget til fange i stedet for hendes far. Belle er nu tvunget til at  være sammen med udyret. Det er svært, men hun får hjælp af et levende ur, en lysestage og en tepotte og stemningen bliver bedre – heldigvis, for udyret skal have hjælp til at hæve en forbandelses. Lykkes det ikke, vil han snart dø. Vær klar til både at grine og græde, når du ser denne film.Længde 129 min.

Grusomme mig 3

Søndag 18/3-2018 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Endnu engang skal vi møde Gru, hans tre dejlige adoptivdøtre, Lucy og de nuttede gule håndlangere – minions. Superskurken Gru skal op imod sin hidtil sværeste modstander i skikkelse af den tidligere barnestjerne Balthazar Bratt, som er besat af den karakter han spillede i 1980'erne.
Samtidig skal Gru også møde sin ukendte, charmerende, lalleglade og meget succesfulde tvillingebror Dru. Han ønsker at lave et sidste stort kup, men ikke alene....
Meget står på spil for ham....så vil Gru kunne klare det?Længde 96 min.

Ældste 6. - 9. kl. Søndag 1200 2017-2018 (TILMELDING LUKKET)

DKK 100,00
Doctor Strange

Søndag 24/9-2017 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Lægen Stephen Strange er en fremragende kirurg, som klarer de mest umulige operationer. At han er dygtig, er han selv klar over, og han lægger ikke skjul på det. Derfor er det en katastrofe for ham, at han får skadet sine hænder ved en bilulykke. Da lægerne ikke kan hjælpe ham, søger han andre former for helbredelse indenfor magi og mystik. Dette bringer ham til Nepal, hvor troldmanden ”The ancient one” lærer ham, at der er mere i denne verden, end hvad der står i hans lægebøger.  Før han ved af det, er han involveret i et opgør med en af troldmandens tidligere elever, som vil overtage vores verden.Længde 115 min.

Miss Peregrines Home for Peculliar Children

Søndag 29/10-2017 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Kunne du lide 'Alice i eventyrland' og er du vild med mysterier, er denne film lige noget for dig. Den samme instruktør, Tim Burton, har nemlig også lavet denne spændende film. Da drengen Jacob mister sin elskede farfar, når han at sige en sidste ting til Jacob, ”Jeg troede, at jeg kunne beskytte dig. Jeg skulle have sagt det for år tilbage”. Hvad skulle han have sagt og beskyttelse fra hvad? I sin søgen efter svar lander Jacob et mystisk sted, nemlig på det børnehjem han farfar har boet på, og hvor børnene har overnaturlige kræfter. Det viser sig at børnene har brug for hans hjælp, så Jacob må i gang.Længde 127 min.

Moonlight

Søndag 26/11-2017 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Chiron er en ung mand, der bor med sin mor, den stofmisbrugende Paula. Vi følger ham gennem 3 faser i livet, og ser hans kamp for at blive voksen i det barske misbrugermiljø i Miami. Chirons kamp for at finde sin plads i tilværelsen formes af de mennesker, han møder, og de øjeblikke han gennemlever. Vold og stofmisbrug hører til dagens orden, men i forgrunden er der også ømhed, gribende menneskelige relationer og bryderier med den seksuelle identitet.
En poetisk og rå fortælling, der griber fat om strukturelle og personlige udfordringer i et USA, der stadig kæmper med racemæssige spændinger.
Moonlight vandt Oscar for Bedste Film og yderligere 2 Oscars ved Oscaruddelingen 2017Længde 111 min.

Syv minutter over midnat

Søndag 14/1-2018 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Conor er en dreng på 13 år, som bor sammen med sin mor, der er meget syg af kræft. Conor har det ikke nemt, han gør, hvad han kan for at hjælpe til der hjemme, men i skolen går det ikke så godt. Han er træt og ukoncentreret, og han bliver groft moppet af tre drenge fra skolen. En aften kl. syv minutter over midnat sker der noget – et kæmpe træ forvandler sig til et monster, og det kommer larmende hen til Conors vindue. Monsteret kræver at fortælle Conor tre historier, hvorefter Conor skal fortælle en fjerde historie. Conor er meget skeptisk, men han vil også gerne vide, hvad det er, monsteret vil fortælle ham.Længde 108 min.

Skønheden og udyret

Søndag 11/3-2018 12:00 Vig bio Sal uden numre, 152

Belle er ikke som de andre unge piger i landsbyen. Hun bor sammen med sin far, der er opfinder og hun kan i modsætning til de andre i byen lide at læse bøger. En dag kommer hendes elskede far i vanskeligheder, og Belle drager ud for at hjælpe ham. Det fører hende ind på et forheksede slot, hvor udyret bor, og hun bliver taget til fange i stedet for hendes far. Belle er nu tvunget til at  være sammen med udyret. Det er svært, men hun får hjælp af et levende ur, en lysestage og en tepotte og stemningen bliver bedre – heldigvis, for udyret skal have hjælp til at hæve en forbandelses. Lykkes det ikke, vil han snart dø. Vær klar til både at grine og græde, når du ser denne film.Længde 129 min.

Mellemmaraton Mellemmaraton 2017-2018 (TILMELDING LUKKET)

DKK 125,00
Mellemmaraton 2017

Lørdag 18/11-2017 08:30 Vig bio Sal uden numre, 152

Filmmaraton for 3., 4. og 5. klasse.

Mellemmaraton - kun for børn – ikke voksne

Lørdag den 19. november inviterer Odsherred Børne- & Ungdomsfilmklub til en fantastisk biograftur, som vi synes, du skal være med til.

Vi viser 3 film i træk, kun afbrudt at sjov, ballade, konkurrencer og frokost.

De film vi skal se er:

Operation Arktis, Familien Jul i nissernes land, Trolls

Filmene begynder i Vig Bio klokken 8:30 og slutter ca. 15:15. Kom i god tid.

Har du lyst til en sjov dag med vennerne, så skynd dig at tilmelde dig på vores hjemmeside, så du er sikker på at få en plads.

Tilmeld dig på:

www.dabufbio.dk/odsherred

Det koster 125 kroner at være med.

Mange bio - hilsner fra Odsherreds Børne- & Ungdomsfilmklub

Har du spørgsmål kontakt: Belinda på 40520941eller Randi 53293335

Der kommer ikke medlemskort ud, når du er tilmeldt - du skal bare møde op på dagen.Længde 1 min.

Operation Arktis

Lørdag 18/11-2017 08:31 Vig bio Sal uden numre, 152

Vi skal til Nordnorge, hvor Ida, hendes små søskende og mor lige er flyttet til. Far arbejder langt væk og kommer først senere. Børnene savner han, livet er svært for børnene og så går alt galt. Ved er uheld ender de i vildmarken og kan ikke komme hjem. De er omringet af sne, is, kulde og isbjørne uden mad. Det ser sort ud og de små søskende må tro på, at Ida nok skal klare det – men kan hun det?Længde 88 min.

Familien Jul i nissernes land

Lørdag 18/11-2017 11:40 Vig bio Sal uden numre, 152

Hjemme hos familien Jul er det blevet den 1. december og nissen Pixi er til stor glæde for familien vendt tilbage, for at hente sin glemte nissehue og den magiske julekugle. Uheldet er dog ude, Pixis julekugle smadrer og Pixi begynder straks at blive gammel. Hugo og hans søskende rejser tilbage til nissernes land ofr at hjælpe Pixi inden det er for sent. Det bliver et vildt eventyr med mange forhindringer.Længde 88 min.

Trolls

Lørdag 18/11-2017 13:40 Vig bio Sal uden numre, 152

Skal der være fest og farver, så skal der være Trolls. Vi skal med ind i trolls verden, hvor alt er lykke, glæde og bare skønt. Intet kan ødelægge deres lykke...., altså lige bort set fra borkerne, de store trolde, der spiser Trolls. Men det ske jo ikke..., altså ikke før det faktisk sker, og selveste Trollskongen fanges sammen med nogle flere Trolls. Nu er det op til de andre Trolls at rede dem, men det er farligt, vild og helt skørt. Glæd jer til en fantastisk underholdende film med masser af sang, musik og fede farver.Længde 93 min.